„ȚARĂ, ȚARĂ VREM CAMPIOANE”

Fundația Casa Campionilor, care a inițiat, finanțat și derulat proiectul „Țară, țară vrem campioane”, în parteneriat cu OMV Petrom, a semnat o convenție de colaborare cu Federația Română de Gimnastică. Fundația condusă de Mariana Bitang se va implica în continuare în suținerea celor 25 de gimnaste și 12 antrenori din cadrul programului derulat prin acordarea de sprijin financiar și suport managerial.

Antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu vor superviza derularea și dezvoltarea proiectului "Țară, țară vrem campioane".

Se are în vedere atât îmbunătățirea condițiilor de pregătire și a recuperării după efort, participarea la competiții naționale și internaționale, sau la evenimente organizate de OMV Petrom, cât și asigurarea de echipament sportiv, materiale consumabile, susținătoare de efort, aparatură necesară pregătirii, perfecționarea colectivelor de antrenori.

Federația Română de Gimnastică va asigura infrastructura sportiva necesară desfășurării pregătirii la nivelul cerințelor internaționale, echipamentul sportiv de reprezentare, organizarea cursurilor de perfecționare și școlarizarea, în colaborare cu MEC, a gimnastelor din cadrul proiectului.