Juniorii români, printre protagoniști la Budapesta

România a fost reprezentată de Nicholas Țarcă, David Puicea, Iustin Mihai, Felix Simion, însoțiți de antrenorii Adrian Meleancă, Viorel Lătărețu, și de directorul tehnic George Predescu.
Gimnaștii s-au calificat în 9 finale: Țarcă la cal (cu primul punctaj), inele, paralele și bară, Iustin Mihai la cal, inele și sărituri, David Puicea la sărituri și bară, iar Felix Simion la inele.

S-au obținut 5 locuri 4 - Țarcă la cal, inele și bară, Iustin Mihai la sărituri și Felix Simion la inele, un loc 5- David Puicea la sărituri, 3 locuri 6- Iustin Mihai la cal și inele, David Puicea la bară și un loc 8, Nicholas Țarcă la paralele.

„Învățăm unde suntem și unde trebuie să fim ! Chiar dacă nu au fost medalii, se constată un ușor progres, suntem in urcare, ceea ce reprezintă un semnal pozitiv pentru gimnaști și antrenori! - Carmencita Constantin, președinte al Federației Române de Gimnastică

Antrenorii au fost mulțumiți de progresul înregistrat de juniori în această etapă de pregătire. Concursul a făcut parte dintr-o serie de competiții având ca obiectiv îmbunătățirea nivelului de performanță al gimnaștilor.