26 MARTIE, ZIUA ALEGERILOR

S-a încheiat perioada de primire de la structurile sportive afiliate a propunerilor pentru ocuparea funcțiilor eligibile din Comitetul Executiv, Comisia de Apel și Comisia de Cenzori a Federației Române de Gimnastică pentru perioada 2021-2025.

Președinte (1)
CONSTANTIN Carmencita

Vicepreședinte (2)
AMÂNAR-TABĂRĂ Simona
DRĂGAN Alina
DURLĂ Adrian
FORMINTE Valerian Nicolae
FUMEA Maria
GRECU Dănuț
ISTRATE Ingrid-Vasilica
MIHĂILESCU-GRIGORAȘ Anca Gabriela
SUCIU Ioan Silviu

Membru (7), maxim 4 antrenori
AGOP Vasilica
BANTĂ Bogdan
BRATAN Sebastian
CACOVEANU Angela
CIOVEIE Mădălina
CORLACI Ionuț
COSMA Liliana
DURLĂ Adrian
FORMINTE Valerian Nicolae
FUMEA Maria
GARABET Clemența
GOGEAN GROZA Gina
MIHĂILESCU- GRIGORAȘ Anca Gabriela
HEGYI Ciprian
ISTRATE Ingrid Vasilica
MERAN Cătălin Daniel
MOLDOVAN Cristian Claudiu
MOROȘAN Corina
PREDESCU Gheorghe
SPÎNU Cristiana
SUCIU Ioan Silviu
VOINEA-BIANU Neli-Camelia
URZICA Marius Daniel

Comisia de Apel (3)
FOLOȘTINĂ Bogdan
GARABET Clementa
HAIDU Ramona
IORDĂNESCU Dante Dumitru
JECHEREAN Mihaela
MOLDOVAN Lăcrămioara
PASCU Nicușor
RUS Simona Claudia
POPA Florin
POPESCU Gabriel
TRANDAFIR Daniela

Comisia de Cenzori (3)
BOBIRCI Paul
COLAC Luiza
DRAGOMIR Valentin
FLOROIU Ilie
GUGA Olivian Marian
LIGA Adrian
MEZEI Mariana
POPA Florin
ROȘIORU Florin

În funcție de evoluția situației epidemiologice legate de pandemia COVID-19 și a reglementărilor, locația, data și ora pot suferi modificări.

Conform Art. 33 pct. 9 din Statutul FRG, până la data de 15. 03.2021, ora 24, candidații propuși pentru doua funcții trebuie să opteze doar pentru una, comunicând în scris FRG opțiunea lor.
Totodată, până la data de 15. 03.2021, ora 24, cei înscriși pentru funcția de membru în Comitetul Executiv, trebuie sa precizeze calitatea în care candidează (personalitate sau antrenor ).

Adunarea Generală Ordinară și de Alegeri va avea loc pe 26 martie 2021, ora 11, la Club Daimon din București. Dacă Adunarea nu va fi statutar constituită, în prezența a două treimi din numărul delegaților cu drept de vot, aceasta va fi reprogramată și se va desfășura în aceeași zi (vineri, 26 martie), dar la ora 13, în aceeași locație și, bineînțeles, cu aceeași Ordine de zi. Conform prevederilor actuale și urmând toate măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei, la intrarea în incinta locației se va efectua măsurarea temperaturii cu termometru non-contact, precum și un triaj, în zona delimitată, pentru toți participanții. Nu va fi permis accesul persoanelor care au temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius, sau care prezintă simptome de răceală sau gripă (tuse, strănut, rinoree, febră și stare generală alterată). Accesul este permis strict membrilor delegați cu drept de vot și invitaților.