Adunarea Generală a FRG va avea loc la Ploiești

Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică a decis schimbarea locației pentru Adunarea Genarală. Aceasta va avea loc Ploiești, Hotel Central, vineri 26 martie, ora 11.

Dacă nu va fi statutar constituită, în prezența a două treimi din numărul delegaților cu drept de vot, Adunarea va fi reprogramată și se va desfășura în aceeași zi (vineri, 26 martie), dar la ora 13, în aceeași locație și, bineînțeles, cu aceeași Ordine de zi.

În funcție de evoluția situației epidemiologice legate de pandemia COVID-19 și a reglementărilor, locația, data și ora pot suferi modificări.

Conform prevederilor actuale și urmând toate măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei, la intrarea în incinta locației se va efectua măsurarea temperaturii cu termometru noncontact, precum și un triaj, în zona delimitată, pentru toți participanții. Nu va fi permis accesul persoanelor care au temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius, sau care prezintă simptome de răceală sau gripă (tuse, strănut, rinoree, febră și stare generală alterată).

Accesul este permis strict membrilor delegați cu drept de vot și invitaților.