3 medalii la Flanders International Team Challenge

La prima competiție internațională la care au participat, Ella Milena Oprea Crețu, Alexia Gabriela Vănoagă, Bianca Gabriela Vișovan, Adina Timea Crișan și Valentina Miruna Botez au câștigat medalia de bronz la echipe și s-au calificat în toate cele 4 finale pe aparate.
Junioarele din România, născute în 2008, au fost mezinele întrecerii câștigate de reprezentantele Italiei.

În finalele pe aparate, Ella Oprea a câștigat medalia de bronz la sărituri (cu o medie de 13.125) și a fost a 5-a la bârnă, Valentina Miruna Botez s-a clasat pe 5 la sol și pe 6 la bârnă, Adina Timea Crișan a fost a 6-a la paralele, Gabriela Vișovan a 8-a la sărituri, iar Alexia Vănoagă a 7-a la sol și a 8-a la paralele.

În competiția senioarelor, în finala de la sol, Maria Ceplinschi a câștigat medalia de argint, iar Antonia Duță s-a clasat pe locul 4 (12.875). Ceplinschi, a fost notată cu 13.250, ratând medalia de aur pentru o diferență infimă, 0.025 puncte.
Echipa României (Maria Ceplinschi, Antonia Duță și Maria Holbură) s-a clasat pe locul 8.

Atât gimnastele junioare, cât și Maria Ceplinschi fac parte din proiectul “Țară, țară, vrem campioane!”, susținut financiar de OMV PETROM și coordonat de antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu prin Fundația Casa Campionilor.