Larisa, Maria și Marian, pregătiți pentru J.O.

Larisa Iordache, Maria Holbură și Marian Drăgulescu, împreună cu antrenorii Lăcrămioara și Cristi Moldovan, respective cu Ștefan Gall, au ieșit pentru prima oară din Satul Olimpic pentru a se acomoda cu aparatele pe care vor concura peste doar câteva zile.

Marian Drăgulescu s-a antrenat în Ariake Gymnastics Centre, dar nu în sala în care se va desfășura competiția, ci în cea de încălzire, iar Larisa Iordache și Maria Holbură s-au pregătit într-una din sălile complexului expozițional Tokyo Big Sight South.

Antrenamentele pe podium sunt programate pe 21 iulie (Marian Drăgulescu) și pe 22 iulie ( Larisa Iordache și Maria Holbură).

Evoluțiile gimnaștilor români la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi transmise, în direct de Televiziunea Română.

24 iulie este ziua în care Marian Drăgulescu va concura în calificări, în prima subdiviziune, de la ora 10 ( ora Japoniei, 4- ora României), alături de gimnaștii din Ucraina și China, dar și de reprezentanți ai țărilor care nu au echipe calificate. Marian va concura pentru un loc în finala la sărituri în cea de-a 4-a rotație.

Pe 25 iulie, Larisa Iordache și Maria Holbură vor lua startul în calificări, de la ora 15.10 (ora Japoniei, 9.10- ora României), în cea de a 3-a subdiviziune, alături de echipele Statelor Unite ale Americii și Olandei, dar și de gimnaste care participă doar în întrecerile individuale.
Larisa și Maria vor începe concursul la bârnă.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI

26 iulie, ora 19 ( 13, ora României)- finala pe echipe în concursul masculin;
27 iulie, ora 19.45 ( 13.45, ora României)- finala pe echipe în concursul feminin;
28 iulie, ora 19.15 ( 13.15, ora României)- concursul individual compus masculin;
29 iulie, ora 19.50 ( 13.50, ora României)- concursul individual compus feminin;
1 august, ora 17.00 (10, ora României), finalele pe aparate la sol și cal cu mânere, masculin, sărituri și paralele, la feminin;
2 august, ora 17.00, finalele la inele și sărituri (18.54), la masculin, și la sol (18.00), la feminin;
3 august, ora 17.00, finalele la paralele și bară, masculin, și la bârnă (17.48), la feminin.