Larisa speranța României în finala olimpică la bârnă

Sub atenta supraveghere a staff-ului medical din Satul Olimpic, Larisa, care poarta o gheată de protecție, este determinată să lupte pentru a-și împlini visul: o medalie olimpică.

“E din ce în ce mai bine, sper ca în ziua competiției să nu mai simt deloc dureri la gleznă și să fac ceea ce știu eu mai bine”.

Pe 25 iulie, în concursul de calificare, Larisa Iordache a fost notată cu 14.133, al 4-lea punctaj la bârnă, după cele ale lui Guan Chenchen și Tang Xijing ( China) și Sunisei Lee ( SUA).

Din Satul Olimpic, Larisa are un mesaj pentru susținătorii din România și de pretutindeni: ”Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă”.

Mulțumiri speciale echipei de medici formate din Dr. Diana Torje (COSR), Dr. Dan Tănase ( COSR), Dr. Vasile Oșean ( FR Canotaj), precum și kinetoterapeuților Mircea Nuțescu (FR Baschet) și Iustin Răduțiu (COSR).

Finala la bârnă va fi pe 3 august, in direct la TVR2 de la ora 10.48.