Performanţa sprijină performanţa

Business Lease România a încheiat un parteneriat cu FR Gimnastică cu scopul de a susține performanțele sportive și de a asigura mobilitate. Mașinile oferite asigură federaţiei oportunitatea de a avea o mobilitate mai bună. BL suportă costurile autovehiculelor, al asigurărilor acestora, precum şi service-ul aferent.

“ De mulţi ani, Olanda a implementat un plan naţional de sănătate cu rezultate foarte bune, focusat pe educaţie fizică, investind în promovarea sportului, în general. Am fost crescut în acest spirit şi întotdeauna am recunoscut importanţa sportului pentru o dezvoltare sănătoasă şi armonioasă. De mici, copiii sunt îndemnaţi să facă în mod regulat exerciţii şi să se implice în activităţi fizice. O generaţie sănătoasă tinde către o viaţă mai bună din punct de vedere calitativ. Când am venit în România acum câţiva ani, am auzit de Hagi şi Nadia Comăneci şi am considerat că atât fotbalul, cât şi gimnastica sunt adevărate giuvaiere pentru sportul românesc. Acum sunt foarte mândru că am oportunitatea de a împărtăşi pasiunea noastră pentru mobilitate cu unul dintre cele mai importante sporturi din România, pentru a sprijini pasiunea voastră de dezvoltare”, a declarat Philip Aarsman, Managing Director BL România.

Carmencita Constantin, preşedintele FR Gimnastică, consideră acest parteneriat, unul esenţial : “ Mulţumesc d-lui Philip Aarsman pentru implicarea în dezvoltarea gimnasticii româneşti. Parteneriatul cu Business Lease ne asigură independența si siguranța necesare în deplasările departamentelor tehnice către cluburile si loturile din țară, degrevând bugetul federaţiei de o parte importantă de cheltuieli. Fondurile astfel economisite vor putea fi alocate pentru pregătirea sportivilor. Am câştigat un partener de prestigiu , un brand internaţional, şi pot afirma, fără teama de a greşi că, performanţa sprijină performanţa“.