Stagii de pregătire comună la Izvorani

În perioada 11-18 februarie, componentele lotului național de junioare, aflate în pregătire la Constanța și componentele nominalizate în sistemul Burselor Olimpice pentru juniori, vor participa la un cantonament în sala de gimnastică a Complexului Olimpic Sydney 2000.

În conformitate cu programările făcute, până în luna octombrie, vor veni la Izvorani gimnaști de la C.N.O.P.J. Deva și Constanța, B.O.P.J. Bârlad, Dinamo și Steaua.

In prima săptămână se pregătesc la sala de gimnastică de la Izvorani sportivele lotului de junioare de la Constanța: Miruna Botez, Maria Broasca, Iulia Dutciac, Alexandra Florea, Delia Ivanciu, Sabrina Maneca Voinea, Alexandra Panait, Teodora Stoian, Alexia Gabriela Vănoagă, Bianca Visovan, Ana Lala, Bianca Voicu, și Melisa Orazacai, alături de antrenorii Sorin Bechir, Ciprian Crețu, Camelia Voinea, Carmen Traicu împreună cu antrenorul coordonator Cătălin Meran. Alături de ele se vor antrena și gimnastele selcționate în sistemul Burselor Olimpice pentru Juniori de la Dinamo, Steaua și Bârlad: Erika Traicu, Ella Oprea și Adelina Ionescu, împreună cu antrenorii Anca Drăghici și Dan Potra (Dinamo), Iza Buraga, Crina Tudor și antrenorul acestora Sebastian Nemes (Steaua) și sportiva Andra Donose, respectiv antrenată de Liviu Iordache (Bârlad).

Programul acestui stagiu de pregătire comună organizat la Izvorani a fost elaborat și monitorizat de Corina Moroșan și Angela Cacoveanu, director tehnic și respectiv antrenor federal al gimnasticii feminine.