Alegeri la European Gymnastics

Actualul președinte al European Gymnastics, Dr Farid Gayibov, nu va avea contracandidat pentru funcția supremă.

Mircea Apolzan va candida pentru unul dintre cele 3 locuri de vicepreședinte. El îi va avea ca adversari pe Michel Boutard (Franța), Paolo Frising (Luxemburg), Ismail Goktekin (Turcia), Solveig Jonsdottir (Islanda), Tom Thingvold (Norvegia), Edvard Kolar (Slovenia). Cei care nu vor fi aleși în funcția de vicepreședinte vor candida și la Comitetul Executiv, unde sunt 18 înscrieri pentru 7 locuri de membru.

Pentru funcția de Președinte al Comitetului Tehnic pentru Gimnastica artistică feminină, s-a înscris doar Anca Mihăilescu Grigoraș, ea fiind cea care conduce din 2017 acest departament.

Alina Drăgan, actulalul președinte al Comitetului Tehnic al Gimnasticii Aerobice candidează pentru un nou mandat, având-o ca adversar pe Svetlana Lukina (Rusia), ambele depunându-și candidatura și pentru funcția de membru al Comitetului Tehnic al Gimnasticii Aerobice.

Alexandra Piscupescu s-a înscris pentru un loc de membru al Comitetului Tehnic al Gimnasticii Ritmice alături de alte 17 candidaturi pentru 6 locuri.

Cătălin Manu este singurul candidat la funcția pe care a deținut-o și în mandatul precedent, de Președinte al Autorității de Control.