Competiție de succes la Parkour

42 de tineri, cei mai mici având doar 10 ani, și-au demonstrat în premieră abilitățile în fața arbitrilor, Mircea Brînzea, directorul tehnic pentru Parkour din cadrul FRG și Ciprian Heghi, membru în Comitetul Tehnic Parkour, fiind cu ochii pe ei pentru a-i selecționa pentru performanță.

Ana Dubinciuc (Junioare II, Proba Speed), Rareș Bolbocean (Juniori II, Proba Speed), Antonia Puiu (Junioare I, Proba Speed), David Nicolaescu (Juniori II, Proba Speed), Stelian Dumitrache ( Juniori, Proba Speed și Proba Freestyle), Robert Zimbran (Seniori, proba Speed), Ionuț Laurențiu Stan (Seniori, proba Freestyle) au fost câștigătorii primul concurs national de Parkour, organizat de FRG în România.
Câștigătorii categoriilor Juniori II și Juniori I ( băieți și fete) sunt antrenați la Colegiul Avenor de o susținătoare a Parkour-ului, antrenoarea Steliana Curelea.

Printre concurenți s-a aflat și vicecampionul mondial la gimnastică aerobică Leonard Manta. Între două antrenamente el și-a demonstrat abilitățile și în noua disciplină din cadrul FR Gimnastică. Manta, pentru care competiția a fost doar un mod de relaxare, a urcat pe podium la proba Freestyle, rezultatele complete putând fi accesate pe Rezultatele Campionatului National de Parkour

Prezent la competiție la invitația Mariei Fumea (vicepreședinte FRG), Charles Perriere, Președintele Comitetului de Parkour din cadrul FIG, a apreciat dorința tinerilor din România de a face performanță în cea mai nouă disciplină din cadrul Federației Internaționale de Gimnastică.