Stagii de pregătire pentru gimnaste senioare

Medaliata cu bronz a Campionatelor Europene din Antalya, Sabrina Maneca Voinea se antrenează la București cu Camelia Voinea și Cristian Moldovan.

Grupa de la Deva, Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță, Mara Ceplinschi, Andreea Preda, Lilia Cosman, Ioana Danciu, Ella Oprea Crețu, împreună cu antrenorii Patrick Kiens, Florin Cotuțiu și Daymon Montaigne Jones și asistenta medicală Mihaela Jic, se află într-un stagiu de pregătire în Germania, la Chemnitz (15 mai - 9 iunie).

Evaluarea pentru constituirea lotului național, cu punct de pregătire la București, care ar fi trebuit să aibă loc pe 17 mai, a fost amânată la cererea antrenorului Cristian Moldovan. La evaluare vor participa Amalia Puflea, Ioana Stănciulescu și Antonia Duță.

Silviana Sfiringu și Ioana Stănciulescu, componente ale lotului național cu pregătire la Deva, respectiv, la București și Antonia Duță (CS Dinamo) vor susține în luna iunie examenul de bacalaureat.

Până la Campionatele Mondiale de la Antwerp (30 septembrie - 8 octombrie) vor mai avea loc două stagii comune de pregătire: în Franța (18-30 iunie) și Finlanda (14-20 august).